Onze waarden

KWALITEIT- kwaliteit is onontbeerlijk voor een modern schildersbedrijf, het helpt je om je te onderscheiden van de vele spelers in de markt. Onze kwaliteit vertaalt zich in het bewaren van de bestaande ambachtelijke technieken en deze uit te breiden met de moderne markt innovaties. Zo kunnen wij moeiteloos voldoen aan de nieuwste ondergrond vereisten.


SERVICE- service is een basisproduct in onze moderne markt. Onze klanten verwachten concrete afspraken, transparantie en flexibiliteit. Door jaren geleden te investeren in een ERP-software pakket kunnen wij onze offertes zo opstellen dat ze naar de klant toe transparant zijn en tegelijk een tijdstaat vormen om onze planning op te baseren.


PRIJS- prijs is een complexe zaak, omwille van de verscheidenheid in opdrachten. Toch trachten wij door voortdurende feedback en marktaftasting telkens een zo goed mogelijke prijs op de behoefte van onze klanten te zetten. Door onze offertes te detailleren willen we de prijszetting ook zo transparant mogelijk maken. 


TECHNOLOGIE- technologie kent ook in de schilderswereld een sterke opgang. Ook al lijkt het schildersvak nog zeer ambachtelijk toch doen wij beroep op gerobotiseerde FESTOOL schuurmachines met afzuiging om een mooi egaal oppervlak te bekomen. Ook de moderne watergedragen verven zijn een hoogtechnologisch product.


MENS en MILIEU- Mens en milieu worden alsmaar belangrijker in onze markt. Door te investeren in opleidingen met de nieuwe VOS 2010 watergedragen lakken en om deze eisen te respecteren ten goede van de gezondheid van klant en schilder trachten wij ook ons steentje bij te dragen aan een betere maatschappij.