Welkom

Schildersbedrijf Melra is uw partner voor de meest uiteenlopende projecten. Wij verzorgen tot in het kleinste detail al uw schilder- en behangwerken.
Wij werken steeds met kwaliteitsvol materiaal zodat u altijd van een duurzaam resultaat kan genieten!

Voor onze schilderwerken doen wij beroep op bekende merken zoals Sikkens, Trimetal, Herbol en Sigma Coatings.


Onze decoratie- en behangwerken worden uitgevoerd met topmerken zoals Arte, Flamant, Eijffinger, Hookedonwalls, Copargo, Tasso en Erfurt.

Ons klantenbestand bestaat niet enkel uit particuliere klanten die streven naar perfectie en kwaliteit, maar u kunt ook bij ons aankloppen voor uw winkel of kantoor.

 
 

U kent dat wel van die schilderklussen in of om het huis, die maar blijven liggen, kozijnen die al tijden wat kaal zijn, dat schilderwerk binnen of buiten wat al geruime tijd op een kwast wacht, dat plafond wat nodig moet worden gewit? Of die houten vloer die u nu wel weer eens een laklaag kan gebruiken? Allemaal voorbeelden van schilderklussen waarvoor u bij ons aan het juiste adres bent.

Ook qua prijs zit u bij ons goed; we kennen namelijk de weg naar de juiste leveranciers. Zowel kwalitatief al prijstechnisch. Niet onbelangrijk, aangezien materialen een groot deel van de kostprijs van uw project bepalen. Goed inkopen scheelt u dus geld. Veel geld. U zult merken, dat als wij een offerte voor u hebben gemaakt, dat deze scherp en concurrerend is, maar wel realistisch. Aan extra kosten achteraf en dus overschrijding van uw budget, heeft u niets.

Tot slot, ook niet onbelangrijk: u heeft bij uw project altijd direct met de eigenaar te maken. Dat houdt verantwoordelijkheden duidelijk, lijnen kort en daardoor communicatie eenvoudig.

Kortom; wij maken graag tijd voor uw project, groot of klein. Dus neem snel contact op voor een vrijblijvende offerte op maat, desgewenst komen wij bij u thuis waar wij u kunnen informeren over de nieuwste trends op kleurengebied.